CERTIFICAZIONI

Mbulesë Letre Voila'

Tovaglie in carta Voilà

Lista e mbulesave të ndryshme Volià® me kodin dhe lloji i ambalazhit.
Kode pershkrim amballazh
27782 AMALFI Kuti me 150 copë
27737 ARANCIO 021 Kuti me 150 copë
27676 BIANCO Kuti me 150 copë
27775 BLU 294 Kuti me 150 copë
27690 BORDEAUX 221 Kuti me 150 copë
27799 CAPRI Kuti me 150 copë
28284 FUCSIA 226 Kuti me 150 copë
27683 GIALLO 136 Kuti me 150 copë
27744 PAGLIA Kuti me 150 copë
27805 PALINURO Kuti me 150 copë
27706 PANNA 7499 Kuti me 150 copë
27898 ROSA 1767 Kuti me 150 copë
27720 ROSSO 186 Kuti me 150 copë
27874 MARE Kuti me 150 copë
27942 MESSICO Kuti me 150 copë
27881 ULIVO Kuti me 150 copë
27713 VERDE 342 Kuti me 150 copë
28277 VIOLA 248 Kuti me 150 copë