CERTIFICAZIONI

Mbulesa model Damasku 1,20x7 Mt.

Clicca per ingrandire la foto
Mbulesa model Damasku 1,20x7 Mt.
Mbulesa model Damasku 1,20x7 Mt.
Ngjyra të disponueshme : 26389 Portokalli - 26150 Bardhë - 26396 Flori - 26341 Kuqe - 24651 Argjendi - 26242 Blu - 24637 Panna - 26327 Jeshile - 24682 Bojëqelli - 26242 Verdhë - 26303 Rozë.
Kutia me 25 rrotull me expozitor.

Clicca qui per scaricare il PDF

Per të shkarkuar skedën teknike dhe certifikimin ushqimore nëse kërkohet KLIKO KETU