CERTIFICAZIONI

Mbulesa të vogëla "Rosella"

Clicca per ingrandire la foto
Mbulesa të vogëla
Box me nxjerrje të lehtë me 500 cp.
Përmasë 30x40 cm – Letër celulozë e pastër.
1 pako mbanë 2 box.

Clicca qui per scaricare il PDF

Per të shkarkuar skedën teknike dhe certifikimin ushqimore nëse kërkohet KLIKO KETU