CERTIFICAZIONI

Mbulesa të vogla Kashtë "generic"

Clicca per ingrandire la foto
Mbulesa të vogla Kashtë
Përmasë 30x40 cm. – Kutia nga 4 blister me 500 cp.
Stampë: “Verërat Italiane” - Ngjyra: Sepje
Stampë: “Dreka është shërbyer” - Ngjyra: Sepje - Jeshile.

Clicca qui per scaricare il PDF

Per të shkarkuar skedën teknike dhe certifikimin ushqimore nëse kërkohet KLIKO KETU