CERTIFICAZIONI
PolitenaturaPRODHIME ME POLYETILEN DENSITET TE ULET MBI LETER. NE KETE PROCES PERDORET POLYETILENI I SHKRIRE ME TEMPERATURE TE LARTE DHE SHTROHET MBI LETER . PERPUTHJA E POLYETILENIT ME D.M. 21/3/73 DHE AMENDAMENTET E ME VONSHME E BEN PRODUKTIN TE PERSHTATSHEM PER USHQIMET.

 

 

Siamo spiacenti ma non sono stati trovati articoli in : Prodhime -> Politenaturë.